Ved min fødselsdag (sidste år) gav Tanja mig Claus Meyers bagebog: “Meyers Bageri” og idag fik jeg lige lyst til at afprøve bogens opskrift på kanelboller, der så flot hedder Kanelsnurrer.
Det går ud på at man hælder en kold gærdej i sin køkkenmaskine og får køkkenmaskinen til at ælte løs i 2 x 20 min. Lad mig sige det sådan at hos min køkkenmaskine kostede det blod, sved og tårer og en lille nedsmeltning inden det lykkedes. Jeg måtte også stille den ned på gulvet, da Elisabeth ikke gad holde den oppe på bordet i alle 40 min. (og holde VAR nødvendigt!)
Jeg fandt heller aldrig rigtig ud af, hvordan man egentlig skulle sno dejen til bollerne, så det blev “som mor laver dem”. Smagen var der dog intet i vejen med. De smagte bare… MUMS! Håber også at din køkkenmaskine holder, hvis du får lyst til at gøre mig kunsten efter.
Skriv et svar