Reglen er: At spiser man anden-dags-mad, så er der dessert! Og i dag faldt valget så på en gammel opskrift jeg har på søndagsvafler. Den er lidt omstændig, da man både skal piske hvider og piskefløde til skum, som vendes i æggemassen inden vaflerne bages. Århhh, ja… og så er der en lille detalje; der skal 1 dl øl i (for at gøre dem extra sprøde), men når nu øllen er åbnet, skal resten så bare hældes ud? (for JEG kan ikke li’ øl) Eller bruger man lejligheden på at forklare børnene hvor væmmeligt øl er? (hæ hæ)
[embedplusvideo height=”486″ width=”612″ standard=”http://www.youtube.com/v/5zTalScl0ak?fs=1″ vars=”ytid=5zTalScl0ak&width=612&height=486&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=¬es=” id=”ep7529″ /]
Nu vil vi forsøge at spise os igennem stakken, og skulle der blive et par stykker til overs, ved jeg de er super-gode til hundetræningsguffer. Quark vil i hvert fald gøre hvad-som-helst for en vaffel.
Jeg behøver vist ikke nævne ordet trommesyge for nogen?
Skriv et svar