Igår brugte jeg hele eftermiddagen ude hos en veninde. Vi har lavet en juletradition med at lave konfekt sammen. Så vi gik igang:
Tanja havde hørt (i radioen) at man skulle kunne lave hjemmelavet hindbær-marcipan selv, så det lagde hun ud med, og forsøgte sig også med portvinen i nogle af dem.
Jeg lagde ud med årets “forsøg”; Skumfiduser med chocolade og peanuts. Det smager faktisk bedre end det lyder.
Så lavede vi Mozart-kugler, Bailey-kugler, Krims-Krams, Nougat-stang, Snitter osv. Stort set alle opskrifter har vi fra Odense Marcipans hjemmeside. Og Elisabeth og Sebastian lavede havregrynskugler til den store guldmedalje (…eller også spiste de dem).
Ud på eftermiddagen måtte vi også liiiiiige ud og afprøve kælkene, inden vi gik igang med at lave aftensmad; Ovnstegt vildsvin, kartofler, sovs, bønner og waldorf a la orange.
Noget af dagens produktion, pakket i konfektdåsen (hvor den af en eller anden grund også fordamper fra).
Fik jeg fortalt at Tanja har lavet de lækreste syltede grønne tomater, som jeg spiste til frokost ovenpå helt alm. leverpostej (mummme):
Skriv et svar